Masterclass Transport & Energy Experience

Workshops
Algemeen • Rotterdam


Op woensdag 22 november 2017 vindt de Masterclass Transport & Engery Experience plaats.

Tijdens deze Masterclass maak je op interactieve wijze kennis met de praktijk. Je gaat aan de slag met een huiswerkopdracht en een casus. Ook is er volop gelegenheid om de advocaten van de vakgroep Transport & Energy te leren kennen en wordt de dag afgesloten met een borrel en een diner.

Je bent laatstejaars bachelor- of masterstudent rechten en ambieert een positie in de top van de advocatuur. Je hebt je zinnen gezet op een internationale procespraktijk en hebt interesse in verbintenissenrecht, beslag- en executierecht en internationaal privaatrecht. Je hebt belangstelling voor de wereld van haven, handel, logistiek en vervoer.

Daarnaast ben je gedreven, doortastend en kan je presteren onder druk; jouw grenzen eindigen niet bij de rand van jouw bureau. Moeiteloos verdiep jij je in de wereld van (internationale) cliënten, zodat je de best mogelijke oplossing kunt bieden.

Herken jij jezelf in dit profiel en durf jij de uitdaging aan te gaan? Kom dan op 22 november 2017 naar de Masterclass Transport & Energy Experience, onze unieke masterclass waarin je ervaart wat de complexe en uitdagende praktijk van Transport & Energy inhoudt.

Meld je vóór 15 oktober 2017 aan via werkenbijakd.nl. Uiterlijk 31 oktober a.s. hoor je of je bent geselecteerd. Meer informatie? Bel Maud Creemers op 088 253 5362 of mail naar recruitment@akd.nl.Inschrijven

Ben je geïnteresseerd, vul dan het inschrijfformulier in.

Je persoonlijke gegevens
Overige gegevens
Bijlagen